انجام امور مطالعاتی ، استعداد یابی ، خدمات پژوهشی ، نظارتی و مشاوره ای در تمامی بخش های اقتصادی
بیشک هر یک از ما انسانها برای هدف خاصی آفریده شدهایم و با کمک گرفتن از این مهارت و یا همان استعداد یابی فردی در طول عمرمان، مامور هستیم تا هرروز وضع دنیا و زندگی خود را بهتراز روز قبل کنیم. شاید شما هم مانند بسیاری دیگر نمیدانید در انجام چه کارهایی استعداد دارید و یا برایتان سوال است که اصلا چگونه میتوانید استعدادهای خود را پیدا کنید؟
ما به چه علاقه داریم
توجه به علایق شخصی یکی از بهترین راههایی است که میتوان به واسطه آن استعداد خود را کشف کرد. معمولا گرایش و علایق افراد معطوف به کارهایی است که مهارتی خاص در انجام آنها دارند. یکی دیگر از راههای کشف این ویژگیها این است که از اطرافیان و دوستانتان کمک بگیرید و نظرشان را در مورد ویژگیهای بارز خود بپرسید. کشف این ویژگیها و تلاش برای تقویت آنها یکی از مهمترین وظایف هر انسان است که به کمک آن میتواند به بهتر شدن و پیشرفت جهان کمک کند. پیدا کردن این استعدادها و اندکی خلاقیت در آن حوزه میتواند به پیدا کردن کاری مطابق با روحیات و علایق شخصی منجر شود.
در این حالت است که در فضای شغلی، امکان رشد و گسترش ایجاد میشود و در نتیجه درآمد زایی بیشتری به همراه خواهد داشت. مثلا فردی را در نظر بگیرد که استعداد خود را کشف کرده است و به این نتیجه رسیده است که توانایی خوبی در خنداندن دیگران دارد، میتواند از این استعداد درونی استفاده مند و علاوه بر ایجاد شادی در جامعه، درآمد خوبی هم از این راه کسب نماید. و یا همچنین هنرمندانی که با اتکا به روحیه حساس و لطیف خود دست به خلق آثار پر از ظرافت و زیبایی بزنند که ارزش مادی و معنوی بسیار بالایی دارند؛ همچنین افرادی که به توانایی ذاتی خود در سخنوری پی بردنند و میتوانند با بهره گیری از این مهارت و با بالا بردن سطح آگاهی خود، در جامعه باعث آگاهساز مردم شوند.
پژوهش یکی از اساسیترین نیازها برای نیل به پیشرفت و توسعه همه جانبه یک کشور است و قدرت و استقلال هر کشوری بر پژوهش و تولید علم استوار است. بنابر این نوع و سطح فعالیتهای پژوهشی یکی از شاخصهای اصلی توسعه و پیشرفت محسوب میشود. موفقیت در تمام فعالیتهای مربوط به توسعه از جمله صنایع، کشاورزی و خدمات به نحوی به گسترش فعالیتهای پژوهشی بستگی دارد. پژوهش یکی از محورهای مهمی است که ضامن پیشرفت و توسعه پایدار در هر کشور به شمار میآید. اگر پژوهشی صورت نگیرد، دانش بشری افزایش نخواهد یافت و دچار سکون و رکود خواهد شد. بدون انجام پژوهش، امور آموزشی نیز از پویایی و نشاط لازم برخوردار نخواهد بود. ازاین رو یکی از عوامل اساسی پیشرفت در کشورهای توسعه یافته، توجه خاص به امر پژوهش است. اصولاً پیشرفت و توسعه، ارتباط مستقیمی با تحقیقات علمی دارد و رشد و توسعه کشورهای پیشرفته در نتیجه سرمایهگذاری در بخش پژوهش است. حجم وسیع پژوهشهای علمی در کشورهای توسعه یافته صنعتی گویای این واقعیت است
آماده ی همکاری با شما هستیم.